Vårt verkstedskonsept

Velkommen til siden som beskriver Autoexpertens verkstedskonsept! Hvem ringer du når du trenger hjelp? Hvem hjelper kundene med å finne ditt eget verksted? Hvem avdekker dine pedagogiske behov og skaper en personlig utdanningsplan for din mekaniker?

Drømmer du også om ditt eget bilverksted?

Føler du at du har en sterk motivasjon og ønsker å gå videre i utviklingen din? Drømmer du om å eie og drive bilverksted eller bilforretning, eller kanskje du allerede eier et bilverksted og er interessert i å drive det sammen med oss i Autoexperten i den sanne entreprenørånden?

Det er vanskelig å drive et bilverksted i dag, og det er mye å tenke på. Derfor tilbyr Autoexperten deg som et verkstedeier et konsept der vi hjelper deg med å effektivisere og utvikle verkstedet ditt til et nivå som passer deg. På denne måten, som verkstedseier, kan du konsentrere deg om det du er best på – ta vare på kundene dine og deres biler.

Autoexperten ønsker å være tilgjengelig over hele landet og vi er alltid på utkikk etter nye verksteder som ønsker å bli med på vårt verkstedskonsept – for å øke tilgjengeligheten for våre kunder og for å fortsette å vokse som et selskap. Les mer om noen av våre løsninger til verkstedet ditt i menyen til høyre. Vennligst fyll inn et søknadsskjema, og vi vil kontakte deg for å fortelle deg mer.

Velkommen til Autoexperten! Bli med på reisen da vel!

Interesseskjema Autoexperten Verksted