Om Autoexpertens verkstedskonsept

Hvem ringer du når du trenger hjelp? Hvem hjelper kundene med å finne ditt eget verksted? Hvem avdekker dine pedagogiske behov og skaper en personlig utdanningsplan for din mekaniker?

logo

Drømmer du også om ditt eget bilverksted?

Føler du at du har en sterk motivasjon og ønsker å gå videre i utviklingen din? Drømmer du om å eie og drive bilverksted eller bilforretning, eller kanskje du allerede eier et bilverksted og er interessert i å drive det sammen med oss i Autoexperten i den sanne entreprenørånden?

Det er vanskelig å drive et bilverksted i dag, og det er mye å tenke på. Derfor tilbyr Autoexperten deg som er verkstedeier et konsept der vi hjelper deg med å effektivisere og utvikle verkstedet ditt til et nivå som passer deg. På denne måten, som verkstedseier, kan du konsentrere deg om det du er best på – ta vare på kundene dine og deres biler.

Autoexperten ønsker å være tilgjengelig over hele landet og vi er alltid på utkikk etter nye verksteder som ønsker å bli med på vårt verkstedskonsept – for å øke tilgjengeligheten for våre kunder og for å fortsette å vokse som et selskap.

Vennligst fyll inn et skjemaet, så vil vi ta kontakt for å fortelle deg mer.

Velkommen til Autoexperten! Bli med på reisen da vel!

Bli Autoexperten-verksted

Et genuint samarbeide!

På Autoexperten tror vi på det å la verksteder få være verksteder. Dere er experter på å serve og reparere biler, mens vi er experter på det andre som hjelper deg til å få en smartere og enklere hverdag.

I vårt verkstedskonsept finner du ingen ferdig mal for hvordan ditt verksted skal se ut eller drives.

I stedet tror vi på å tilpasse våre tjenester og arbeidsmetoder, slik at vi kan gi deg og ditt verksted best mulige forutsetninger for din drift.

Autoexperten – et konsept å utvikles sammen!

Kort & godt:

 • Forretningsutviklende samarbeidsavtale
 • Behovstilpasset plan for akkurat ditt verksted
 • Rett verktøy og støtte for å nå dine mål
 • Håndfast hjelp med å leve opp til bransje-og lovkrav
 • Løpende hjelp og støtte rundt aktiviteter som har med konseptet å gjøre

Vi tror på deg

 • Du beholder ditt verkstedsnavn og forsterker det med vårt
 • Du beholder dine kunder, du er relasjonen
 • Du får jobbe med velkjente merkevarer av høy kvalitet
 • Du får hjelp til å utvikle din ditt verksted og business
 • Du får personlig støtte og support
 • Du får rask og smidig levering av deler
 • Du får hjelp til å håndtere bransje- og lovkrav

Du tror på oss

 • Du beskytter vårt felles varemerke
 • Du server og reparerer med høyeste kvalitet
 • Du forstår viktigheten av høy kundetilfredhet 
 • Du følger bransjens lover og regler
 • Du verdsetter lojalitet i vårt samarbeide
 • Du ser kompetanseheving som en selvfølge
 • Du tror på felles utvikling

Noen fordeler med å bli Autoexperten-verksted:

Svært gode priser på reservedeler

Som Autoexperten-verksted får du tilgang til vårt reservedel-sortiment med over 500.000 artikler. Vi leverer utelukkende produkter av høy kvalitet fra kjente og verdensledende merkeleverandører.

Reservedelene leveres direkte til ditt verksted, og hvis du skulle måtte returnere et produkt har vi smart og enkel håndtering av returer.

Alle våre reservedeler kommer med fem års garanti (gjelder ikke skader forårsaket av feilmontering, misbruk, ulykke, yrkesbruk, racingbruk, at bilen er trimmet, normal slitasje/forringelse),

reservedeler

Markedsføring

Når vi markedsfører, styrker vi ikke bare Autoexperten-merkevaren sentralt. Vi styrker også deg og ditt lokale verksted, en vinn vinn situasjon.

Vi er tilstede på flere markedsføringsplattformer for å få størst påvirkning og bredde.

Autoexpertens markedsføring foregår lokalt, hvor vi hjelper verkstedet med reklame og direkte utsendelser til kunder. På nasjonalt nivå annonserer vi i presse- og på digitale flater. Markedsføringen går kontinuerlig i løpet av året og er tilpasset sesongen.

Vi har utviklet annonsemaler som gjør det enkelt for deg og ditt verksted å produsere ferdige annonser til reklamebyråer og aviser. Alt du trenger å bruke tid på er det du kan best – ta vare på kunde din og reparere biler.

For å styrke tilknytningen til kjeden har vi etablert en grafisk håndbok som blant annet beskriver hvordan bygning, porter, inngang, skilt og kundemottak kan se ut. Som Autoexperten-verksted kan du få hjelp til å lage en skisse på hvordan ditt verksted kan profileres.

markedsforing

Kompetanseutvikling

Du er Autoexpertens viktigste ressurs. Ved å investere i kompetanseutvikling for både mekanikere og forhandlere styrker vi vårt merke og øker vår konkurranseevne hos Autoexperten.

Autoexpertens opplæringssenter er en portal hvor alle våre ansatte kan finne kurs for de behovene som finnes i deres virksomhet.

I utdanningsportalen håndterer vi planleggingen og utviklingen av kursene som vi tilbyr til Autoexpertens verksteder og butikker. Vi holder også kompetansebeholdningen løpende oppdatert for å sikre at informasjonen fra verksteder og butikker er riktig. På denne måten strømlinjeformer vi kompetanseutviklingen og håper vi også kan øke interessen for videreutdanning blant våre ansatte innen Autoexperten.

Opplæringssenteret fungerer som et responsivt kommunikasjonssenter. Vi prøver alltid å holde oversikt over behov og ønsker du har om nye kurs eller at vi hjelper deg å utvikles videre på plass i verkstedet.

kompetanseutvikling

Verksted-support

Vi vil hjelpe deg! Alle bilverksteder som er tilknyttet Autoexperten får tilgang til solid og avansert teknisk informasjon og støtte gjennom deres medlemskap.

Gjennom Autoexpertens datasystem har du tilgang til en rekke tekniske dokumenter, e-læring, monteringsanvisninger og annen viktig informasjon du har nytte av i ditt daglige arbeid. Du har også fri tilgang til støtte på hverdager i vanlig arbeidstid, og muligheten til å bli med Bosch Support mot et tilleggsgebyr.

Vi har en svært kunnskapsrik supportavdeling som er her for å hjelpe deg som et verksted når du sitter fast eller har spørsmål og bekymringer. Du kommuniserer direkte med vår tekniske støtte, enten gjennom enkle og raske IT-programmer eller via telefon. Teknisk støtte kan også eksternt styre og bistå i diagnosen av biler.

verkstedsupport

IT-support

Autoexpertens verkstedsprogram forenkler det daglige arbeidet på verkstedet og bidrar sterkt til økt effektivitet og lønnsomhet. Fremfor alt vil du spare tid på å prise både materialer og arbeid.

Bil identifiseres via registreringsnummeret, og du kan opprette kostnadsoverslag for kunden din.

All informasjon er lagret og kan hentes frem igjen når kunden returnerer for å bestille time. All informasjon blir lagret på registreringsnummer som historikk på tidligere reparasjoner.

Gjennom systemet kan du sende SMS til kunden. Systemet er koblet til Autoexpertens bestillingssystem, noe som gjør det enkelt å finne og bestille reservedeler. Du får også tilgang til all teknisk informasjon for å utføre arbeidet på verkstedet effektivt.

Systemet inkluderer også en elektronisk bookingkalender for å få bedre kontroll over bestillingene på verkstedet.

Programmet har også brukervennlig administrativ og økonomisk støtte. Du kan fakturere fra systemet og via SIE-filer du kan eksportere til eksterne regnskapssystemer.

it support
programmax