Om Autoexperten

Autoexperten er en landsomfattende bilverkstedkjede i Sverige. I Norge har vi akkurat staret reisen. Vi er for tiden ca 430 bilverksteder som er koblet til Autoexperten-konseptet, og vi blir bare fler og fler. Alle bilverksteder eies og drives som egne selskaper. Å velge et Autoexperten-tilnyttet bilverksted betyr at du som kunde kan føle seg trygg. Uansett hvilket verksted du velger.

Autoexperten Bilverksted

Når du leverer bilen til et tilknyttet Autoexperten bilverksted kan du være sikker på at du får den hjelpen du trenger. Autoexperten er et bilverksted som kan håndtere de fleste bilmerker. Vi reparerer og betjener bilen på en profesjonell måte i henhold til produsentens instruksjoner – noe som betyr at du beholder nybilsgarantien på bilen så lenge den gjelder. Autoexperten gir alltid 3 års garanti på alle reservedeler. De fleste bilverksteder har også lånebiler som løser dine transportbehov mens bilen din blir tatt vare på. Mange velger Autoexperten fordi de mener vi er rimelige, kunnskapsrike og har en geografisk god beliggenhet.

Vi er tilgjengelige – og dette er noe vi er stolte av.

Rett kompetanse hos våre verksteder

For å være tilknyttet Autoexperten må du ha riktig kompetanse i verkstedet. For å sikre kompetansen utfører alle tilkoblede bilverksteder tester, og hver enkelt mekaniker får den trening de trenger, slik at du som kunde alltid kan føle deg trygg når mekanikeren håndterer bilen din på best mulig måte.

Del opp betalingen med Autoexperten-kortet

Ofte kan en uforutsett reparasjon være stressende for hverdagen, men med Autoexperten-kortet kan du få kreditt for nye eller utførte reparasjoner. Delbetal rentefritt opptil 24 måneder i våre bilverksteder. Du søker om Autoexperten kortet i våre bilverksteder eller direkte her på nettet.