Når veien er målet!

Bak konseptet Autoexperten står den velrenommerte og solide aktøren KGK.

Da Knut-Göran Knutsson startet sin virksomhet i 1946 var det nok med et håndtrykk.

Nå som selskapet og nettverket har vokst kan det være mer komplisert å drive virksomheten. Den grunnleggende holdningen, at forretningen skal gagne alle parter og at det er tilstrekkelig med et håndtrykk, gjelder fortsatt.

KGK er både nå som da avhengig av mennesker. Naturligvis må også løsninger og produkter være vel gjennomtenkte og holde mål. Uten riktig person på rett plass fungerer imidlertid ikke virksomheten.

Vi fungerer som et smøremiddel i kjøretøysbransjen og beskriver oss selv gjerne som Kunnskapsrike, Pålitelige og Åpne. Disse ledeordene ser ut til å stemme, for mange av våre kunder og leverandører har fulgt med siden starten og ser på oss som en del av familien.

Uansett hvilken reise i livet man er på, hvilken vei det enn er, er derfor KGK en god venn å ha med seg.

Som en del av KG Knutsson kan vi tilby et bredt sortiment av høykvalitetsprodukter fra markedsledende leverandører – alltid raskt og smidig!

Kort & godt:

 • Levering til ditt verksted
 • Bare høykvalitetsprodukter fra kjente merkeleverandører
 • Over 500.000 artikler i sortimentet
 • 30.000 kvadratmeter lager i Enkjøping
 • Smart & enkel returhåndtering

Våre verdier:

Langsiktig, omtenksom, trygg.

Autoexperten er et familieeid selskap, med sterke merkevarer.

Til forskjell fra konkurrentene benytter Autoexperten kun trygge og kjente varemerker. Dette er kanskje vårt aller sterkeste konkurransefortrinn.

Om våre reservedeler

Reservedeler fra verdensledende produsenter

I dagens bilindustri utføres kun en liten del av produksjonen av bilprodusenten selv. En økende del av produksjonen gjøres av underleverandører. I de fleste tilfeller jobber bilprodusenten sammen med underleverandøren for å utvikle reservedeler.

De fleste leverandører produserer ikke bare reservedeler, men de utvikler hele kjøretøysystemer for bilen, som deretter implementeres i bilprodusentens modeller.

Autoexperten kjøper deler fra noen av bilbransjens største leverandører, og leverer til bilprodusenter både i Europa og resten av verden. Flere av disse produsentene er verdensledende på sine områder, for eksempel Bosch, SKF, NGK og Brembo.

Fem års garanti på reservedeler

Autoexperten tilbyr sine kunder fem års garanti på alle reservedeler. Det er også verdt å påpeke at bildelene Autoexperten selger, er dekket av EUs forskrift (1400/2002 / EC), noe som betyr at bilprodusentens garanti forblir intakt.

Garantien gjelder ikke for skader forårsaket av:

 • Feilmontering
 • Misbruk
 • Ulykke
 • Yrkes bruk
 • Racing bruk
 • Normal slitasje / forringelse
 • At bilen er trimmet

Bærekraft

Overgangen til en mer bærekraftig transportsektor har hatt et sterkt fokus de siste årene. Det absolutte flertallet av vår persontransport i Sverige og Norge er gjøres med personbiler, og det er ingen indikasjoner på at folks ønske og behov for mobilitet vil reduseres. Snarere det motsatte. Med økt velstand, økt bruk av digital teknologi, som muliggjør smarte tjenester og selvkjørende EL-biler, kan mobilitet bli enda mer attraktiv og en del av en mer bærekraftig sosial utvikling.

Det er et forandret syn på miljøet der bilprodusentene jobber for å endre produksjonen. Innen 5-7 år vil de fleste nye solgte biler bli elektrifisert i en viss grad. Overgangen vil gå raskere enn de fleste tror, ​​fordi det er bred enighet i bransjen at mobiliteten vår må bli mer bærekraftig!

Ulike aktører vil bidra til denne utviklingen basert på hvilken rolle de har. Hos bilprodusentene er det viktig å utvikle, produsere og selge nye biler. Men hva gjør vi med alle bilene som allerede er produsert?

baerekraft

Ledige stillinger

Vil du jobbe hos oss?

Er du interessert i å søke etter en jobb i en av våre butikker eller verksteder?

Super moro å høre! Ta kontakt med ditt nærmeste verksted eller send oss din CV og noen ord om hvem du er og hvorfor du ønsker å bli en del av Autoexperten.

I forbindelse med at verkstedkjeden Autoexperten vokser i Norge behøver vi flere flinke kollegaer på laget. Legg inn en åpen søknad hos oss og motta en varsel så snart vi har ledige stillinger.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Åpen søknad

Vi har alltid plass til flere flinke medarbeidere.

Legg inn en åpen søknad i dag!

Våre varemerker

SKF

Brink

Spacetest

Lemförder

Hansen Racing

Garret

CTEK

Bosch

Varta

Lahega

Charger Amps Halo SACHS

Calix

Dräger

Hella

Brembo

Liqui Moly

MANN

Total

Kamasa